torstai 27. marraskuuta 2014

Kuulumisisa

Moi! Tänään kerron eilisestä ja tästä päivästä. Eli aloitetaan eilisestä:


Eilen siis oli keskiviikko :D menin aamulla ysiin kouluun ja koulussa ei tapahtunu mitää ihmeellistä. Pääsin kolmelta ja menin äitille. Rupestin melkein heti kun tulin kotiin leipomaan mokkapaloja :D sen jälkeen kun olin leiponut ne olin vähän aikaa koneella ja sitten alettiin äitin kanssa värjäämään mun hiuksia. Joo eli värjättiin latvat (tai oikeastaan olkapäistä alaspäin) pinkillä. Tuli aika matavat ja söpöt :3 Mut joo sit ku oli valmista olin taas konella ja aloin tehä läksyjä. Sitten pesin hampaat ja menin nukkumaan :D


Torstai: Joo eli tänään mä menin kans ysiin. Koulussa ei ollu mitään ihmeellistä taaskaa... Pääsin kaheltatoista <3 Koulun jälkee menin 2 tunniks kirjastoon kavereitten kaa ja otin sieltä sellasesta laatikosta mistä sai ottaa ilmaseks kirjoja niin pinon kirjoi ja sillee xD (senkin lukutoukka x3) Mut nii... Sitten joskus kahen maissa lähin kotiin päin (äitille) ja tein loput läksyt (tein siis kirjastossa osan) Vein meijän koiran Nemon ja sitte isi tuli hakee mua ja mentii ostaa mulle pipo :3 <3. Sen jälkee tultii tänne iskälle ja nyt ollaan tekemässä ruokaa ja mä tässä koneen ääressä istunkin :D


Sellanen postaus tänään! Ja ainiin!! MINÄ JA TITTA EMME TEEKKÄÄN JOULUKALENTERIA!! Mutta minä teen instagramiin joulukalenterin :) Mun keppari käyttäjälle :  kht_moonlight


- Iida :3

maanantai 24. marraskuuta 2014

Joulukalenteri

Hey. Ajattelin/ajateltiin tehä Iidan kanssa joulukalenterin, mutta ei välttämättä joka päivä. Saattaa olla, että parillisina päivinä tulee pelkästään luukku. Ideoita kommentteihin heittäkää. 
Tuossa kuvassa minun tämän hetkinen kalenteri. Ja ja ja...  Niin mulla on ehkä teille yllätys. Sitä en kerro vielä, koska täytyy etsiä vielä Iida ei tiedä vielä sitä. Nyt taitaa olla aika mennä ratsastamaan ja sitten teen vielä jotain illan mittaan. Nyt talvisin kun tulee jo niin aikaisin pimeä niin ei kerkiä olla ulkona.



-Titta

torstai 20. marraskuuta 2014

Leipomisohje: Mokkapalat

Eli moikka! Tänään ajattelin tehä tämmösen leipomis postauksen jossa kerron miten tehää mokkapaloja. No ei muutaku aloitetaan!


RAAKA-AINEET


5 dlvehnäjauhoja
4munaa
3 dlsokeria 
2 dlmaitoa
200 gvoisulaa
3 rklkaakaojauhetta
3 tlleivinjauhetta
2 tlvaniliinisokeria
KUORRUTUS


1 pakettitomusokeria 
50 gvoisulaa
5 rklvahvaa kahvia
1 rklkaakaojauhetta
2 tlvaniliinisokeria




  • Sulata rasva ja laita jäähtymään
  • vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
  • sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan
  • sekoita joukkoon voisula
  • kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille
  • paista uunissa 200 asteessa noin 15 min
  • sulata kuorrutusta varten voi, sekoita muut aineet keskenään, sekoita seos voisulan joukkoon
  • levitä kuorrutus nopeasti jäähtyneen pohjan päälle, kuorrute jähmettyy nopeasti
  • koristele halutessasi vaikka nomparelleilla






Anteeksi vain yhdestä kuvasta! :c



- Iida










maanantai 17. marraskuuta 2014

Mun kamera ja kuulumisia.

Moi

                                             Juu eli siinä teille blogin eka video. Mun kamerana siis toimii Canonin Eos 600d. On ollut hyvä ja ollut mulla kohta vuoden. Tämä on aika helppo käyttää. Siinä on perus asetua ja sitten video ja niitä missä saa itse päättää suljin ajan ja ne. Myös urheilu asetus.



Juu tuossa on tällä kameralla otettuja kuvia. Ja  postauksien kuvat ainakin minun osalta. Kuulimisia tässä samalla. Tänään oli koulupäivä. Eka tunti oli musaa ja toka matikkaa. sitten enkkua ja sen jälkeen ruoka.Sitteen liikkaa ja äikkää. Ei tullut läksyä paitsi enkku ja matikka. Tämä taisis olla tässä.


Moikka.


-Titta

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Eka postaus

Moi, me ajateltiin tehdä Iidan kanssa yhteinen blogi ja youtube. Mulla on myös oma blogi, mutta se on nyt tauolla. Mä harrastan ratsastusta ja keppareita. Mä tykkään musiikista ja hevosista ja olla kevereiden kanssa ja näin. Mun lempi poni on Siru. Multa tulee postauksia yleensä maanantaisin, jos on aikaa. Voi tulla myös viikonloppuna.

- Titta


Moi eli mä oon Iida ja harrastan kanssa ratsastusta ja kepruilua. Tykkään myös piirtämisestä ja kuvailemisesta. Oon 11 w ja mun perheeseen kuuluu iskä, äiti, minä , veli ja koita Nemo. Mun lempi poni on Helios ja Karkki ja heppa kait Cassu ja Lady :D Tykkään monista hepoista. Mä ja Titta ollaa hyviä kaveruksia ja käyää välillä tallilla vähän segoilemassa xD Me aletaan luultavsti tekemään myös youtube videoita :) Ja tehään videoo ainaku ollaan yhes luultavasti :) Multa tulee postausta ainakin torstaina ja ehkä jonain muunakin päivänä jos jotain kivaa on tapahtunu! Kannattaa vilkasta blogia siis ainakin ma ja to!

- Iida


Toivottavasti alatte lukee blogia ja liitytte blogiin :3

Terveisin: Titta ja Iida :)