lauantai 14. maaliskuuta 2015

Perjantain ratsastus

 
Moi
 
 
Eli tänään kerron eilisen ratsastuksista. Ja aloitetaan. Torstaina IIDA kävi tallilla ja laitto listasta kuvan. Ja lista näytti silloin tältä:
 
Iida- Cassu
 
Nimetön henkilö- Hanno
 
Nimetön henkilö- Lady
 
Minä- Samu
 
Taru- Touho
 
Nimetön henkilä- Aspi
 
Nimetön henkilö- Zorro
(siksi nimettömiä, koska en tiedä saisinko sanoa heidän nimiään täällä)
 
 
Ja no eilen kun astuin listan eteen huomasin ''isoja'' muutoksia listassa ja tajusin, että on puomitunti ja menen Zorrolla. No eihän siinä muu auttanut kuin ruveta hoitamaan ponia kuntoon jos tunnille meinasin keretä. Iidan avustuksella sitten harjasin Zorron. Joka onnistuu aina sotkemaan itsensä, vaikka oli loimikin päällä.
 
 
 
Sitten olikin aika lähteä kohti maneesia. Oli kyllä suhteellisen vaikeaa päästä selkään ihan maasta käsin. Ja siinä sitten alku käynnit, niiden jälkeen aloimme ravailemaan ja samalla laskimme askelia joka oli tunnin ''aihe''.
 
Ravien jälkeen tulimme sitten niitä puomeja. Laskimme askeleet vikalta väliltä. Niiden jälkeen sitä oli tarkoitus tulla laukassa, mutta ihan hyväksi ajattelin jatkaa ravissa, koska Zorro innostuu suht helposti. Mutta eihän se mitään auttanut, kun se näki muiden laukkaavan niin sitten se itsekkin halusi laukata. Sitten siitä ei lopulta tullut mitään ja päätin jättää suosiolla puomit pois. Se ei siis yhtään kuunnelut. No ihan loppu tunnista se jopa alkoi onnistua ravata rauhallisesti!
 
Ja no tämä nytten oli tässä.
 
 
Moimoi
- Titta
 
 
Ei nyt oikeen tähän hätään muuta ja parempaa kuvaa löytynyt.



 

4 kommenttia:

  1. Aika kiva kivan tarkasti kerroit toki kuvia enemmän jatkossa

    VastaaPoista
  2. Millon tulee Iidalta postaus? Ja millo Titalta? mut tehkää jotai videoo joskus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. IIDASTA en tiedä, mut ite teen juuri tällä hetkellä suunnittelen. Ja joo ehkä voisi

      Poista