maanantai 30. maaliskuuta 2015

Rakkauteni

Moi! Elikkä joku oli kysynyt että millon minulta tulee postausta :). No tässähän sitä! Pahoittelen jo nyt kirjotusvirheistä joita tulee aivan varmasti tässä kännykällä kirjoitellessa.  Elikkä kerron uudesta rakkauden kohteestani nimeltään Juissi.

Oon siis niin rakastunu Juissiin ^^.
Toi on mun mielestä kaikkein paras maku!!
Sit vielä kerron yhestä asiasta jota ootan niin innolla! Nimityäin pääsen liikuttaa yhtä jättiläis hepoa :3! Se on vissii 180cm ja mua vähä pelottaa miten mä sille pärjään! Sen kutsumanimi on siis Rellu. Sen oikeaa nimeä en muista enkä mainetsekkaan sitä varmaan tässä blogissa :)! Rellu on siis tosi kiltti jättiläinen ja mua tarvittas ridaa sillä vaa niiku suunnillee kerran viikossa se läpi (siis käynti, ravi ja laukka). Eka meinasin vaa totutrlla siihen ja ottaa pysähtymisiä ja liikkelle lähtöjä ja sitte siitä ku luottamus kasvaa nii vois ottaa jotai vähä haastavampaakin! Oon siis tosi innoissani  tästä!! Ei mulla muuta :) Toivon et tykkäsitte saada vähä miultaki postausta välillä :D!

-Iida❤️

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Perjantain ratsastus

 
Moi
 
 
Eli tänään kerron eilisen ratsastuksista. Ja aloitetaan. Torstaina IIDA kävi tallilla ja laitto listasta kuvan. Ja lista näytti silloin tältä:
 
Iida- Cassu
 
Nimetön henkilö- Hanno
 
Nimetön henkilö- Lady
 
Minä- Samu
 
Taru- Touho
 
Nimetön henkilä- Aspi
 
Nimetön henkilö- Zorro
(siksi nimettömiä, koska en tiedä saisinko sanoa heidän nimiään täällä)
 
 
Ja no eilen kun astuin listan eteen huomasin ''isoja'' muutoksia listassa ja tajusin, että on puomitunti ja menen Zorrolla. No eihän siinä muu auttanut kuin ruveta hoitamaan ponia kuntoon jos tunnille meinasin keretä. Iidan avustuksella sitten harjasin Zorron. Joka onnistuu aina sotkemaan itsensä, vaikka oli loimikin päällä.
 
 
 
Sitten olikin aika lähteä kohti maneesia. Oli kyllä suhteellisen vaikeaa päästä selkään ihan maasta käsin. Ja siinä sitten alku käynnit, niiden jälkeen aloimme ravailemaan ja samalla laskimme askelia joka oli tunnin ''aihe''.
 
Ravien jälkeen tulimme sitten niitä puomeja. Laskimme askeleet vikalta väliltä. Niiden jälkeen sitä oli tarkoitus tulla laukassa, mutta ihan hyväksi ajattelin jatkaa ravissa, koska Zorro innostuu suht helposti. Mutta eihän se mitään auttanut, kun se näki muiden laukkaavan niin sitten se itsekkin halusi laukata. Sitten siitä ei lopulta tullut mitään ja päätin jättää suosiolla puomit pois. Se ei siis yhtään kuunnelut. No ihan loppu tunnista se jopa alkoi onnistua ravata rauhallisesti!
 
Ja no tämä nytten oli tässä.
 
 
Moimoi
- Titta
 
 
Ei nyt oikeen tähän hätään muuta ja parempaa kuvaa löytynyt.



 

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sairastelua

Mitä mä oon tehny viimeset 3päivää? No ollu kipeenä. Ja siinä pieni syy taas siihen että ei oo tullu postauksia. Ja nyt tässä vaiheessa ois varmaan hyvä sanoa, että kyllä leirejä,valmennuksia ja kisoja pn tulossa. Yippee! Ja niin oon siis kipee ja ei paljoa tee mieli kirjottaa, vaikka tekis mieli jos pääsis kepruilemaan ja kuvaileen. Ei muutakun lunien sulamista odotellessa:) 




- Titta