perjantai 18. syyskuuta 2015

En kommentoi


Elikkä moi pitkästä aikaa! Sori kun ei ole tullut mitään postauksia tänne blogiin.  Ei ole vaan riittänyt aika ja olen ehkä jossain vaiheessa saattanut unohtaa tämän blogin kokonaan. Kuitenkin meillä on tulossa tässä kisat ensi kuussa. Mietin että haluaisin sinne Zorron koska se meni ainakin viime tunnilla tosi kivasti kun harjoittelimme rataa. 2. vaihtoehto olisi Pätkis mutta en ole päässyt ratsastamaan sillä muuta kun vain kerran. Ja Zorrolla minulla on paljon enemmän kokemusta. Joten se olisi ehkä paras ratsu minulle ensimmäisiin kisoihin. Ei mulla muuta. Ajattelin vain kertoa tunnelmia ja mietteitä ensimmäisiin kisoihin.
Ethän kopioi kuva! 

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kukkaneen

Moi kuvasin tuossa muutama päivä takaperin kukkia vähän, mutta vain tämä yksi onnistunut kuva.

torstai 4. kesäkuuta 2015

Kesä!!!

Ihanaa!! Kesäloma on täällä❤️!! Joo on alkanu jo muutamapäivä sitten mutta en ole kerennyt tekemään postausta. Siis ihan ekana lauantaina mentiin Helsinkiin iskänkaa ja minä tietenkin Siirin ja Sonjan luokse:). Oli kivaa ja tehtiin elokuvaa ja silleen. En jaksa kertoo siitä nyt mitenkään superpitkästi... Ja siellä sitten olin 1 yön. Ja maantaina olin kotona vaan ja en oo varma meninkö maanantaina vai tiistaina tallille, mutta ihansama! :'D Tiistaina kuitenkin tuli todistus postissa, kun en tosiaan sitä lauantaina kerennyt hakea:) 
Ja kutoselle siirrytään xD!! En ole kauhean ylpeä matikan ja enkun numeroista... Matikka on mennyt mulla aina päin honkia ja enkku laski 1 numeron verran viime tokarista... Että jee jee jee :/ Mutta olihan tuossa jotain iloakin nimittäin kolme ysiä! Musiikki oli noussut ysiin ja kuvis sekä liikunta pysyi samana :)!! Juupeli juuuu.. Tein siis myös summer bucet list:in jossa oli jossain kohdassa tee voltti jaloilteen ja se onnistui multa!! Kaverin trampalla harjoteltiin eilen ja tänään kovasti! Ja jeee!! Se onnistu❤️ Se on ny semmosta et ku teen sitä vähänaikaa nii kyllä sen jaloille pääsen, mutta ekaks se menee väjän päin honkia.. Joko meen yli tai tipun pehvalleni ;'D... Trampaltakin meinasin pariinotteesen lentää:"DD.. Nyt mulla on kokoajan hinku päästä tekee voltteja ja kaikkia temppuja❤️. Mut joo:). Myöhemmi saattaa tulla voltti videoo ja postausta siitä aiheesta ihan kunnolla 😉. Mutta nyt en enää jaksa kirjoittaa vaan taidan painua pehkuihin ja sammuttaa valot👋🏼

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Peikolla

Viime tiistaina ratsastin Peikolla ja se meni aikas hyvin. Paitsi alkuun oli vähä jäykkyyttä ilmassa.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Perjantai 1.5

Noin! Siinä muutama kuva. Perjantaina meni tunti tosi hyvin (omasta mielestä).
Aloitimme aivan normaalisti pitkin ohjin. Maneesissa oli kouluaidat niin oli hiukan pienempi tila. Aloitettiin tekemään LOIVAA väistöä. Ja no se oli vähän vaikea, koska oli vaikea saada se kestämään kauan pikkuponilla. Pikkuhiljaa aloitimme ravaamaan.
     Sitten teimme harjoitusravia-pysähdys-harjoitusravia harjoitusta ja se meni ihan ok. Seuraavana muut alkoi laukkaamaan paitsi minä, mutta tein aina niin että kun tulin takaisin uralle niin väistätit vähän ravissa.

Mulla on kuvia tunnista, niitä myöhemmin.
Moimoi!
-Titta


perjantai 1. toukokuuta 2015

I'm sorry!

Pahoillani olen kyllä juu tästä epä aktiivisuudesta... Mutta en halua tehdä lyhyitä ja tylsiä postauksia joista lukia tylsistyy eikä niissä ole minun mielestäni mitään järkeä tehdä 4 virkkeen postauksia :D. Mutta juu. Ajattelin nyt tehdä tällaisen monen päivän tapahtumat postaukset? XD. Juu eli alotetaan vaikka sillä, että menin maanantaina katsomaan kekkolan kisoja. Ekan luokan voitti Sera ja Eerika (oli siis koulukisat). Toista luokkaa en sillain kattonu ees kunnol muutaku Zorron suorituksen :'D. Eikä jääty kuuntelemaan tuloksia kun tuli tylsää ja mentiin sitten Titan ja Jennin kanssa talliin tekee jotai ja sit lähettiinki jo poiss. 



   Sitten.. Olin Titalla yötä (en muista oliko viimeviikonloppu?). Ratsasteltiin Bessalla ja Lillillä. Ja tehtiin vähän kaikenlaista muttei mitään kummosta. Sit seuraavana päivänä lähettiin (minä, Titta ja iskä) ikeaan! Kuopioon! Jee! Joo siis oli hirmusen kivaa ja tuli ostettuu kaikenlaista tarpeellista ja ehkä ei niin tarpellistakaa . Oli kyllä tosi kivaa matkoillakin :D. 
      Jaa nyt ei oo sitten tapahtunu mitään kummosta.. Tein Bessalle uudet suitset ja näi. Ny on sitte vappu ja ratsastus päivä ❤️ Tälläne postaus tälläkertaa. Moikkaa!


- Iida

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Hyviä uutisia

Noniin! (tää perus aloitus) huomenna keskiviikkona menemme meidän luokan ja nelos luokan kanssa Savonlinnaan. Siel lä mennään Olavinlinnaan ja olikohan se Riihimäkeen(toivottavasti riihimäessä saa kuvata). Otan myös kameran mukaan, että silläkin varmasti kuvaan, jos ei sada aivan kaatamalla.

Juotiin matkalla takaisin päin Ikeasta(kuopion) todella hyvät kaakaot.

Niin ja siis mulla on pieni salaisuus. Jota en voi valitettavasta vielä kertoa! Toivottavasti se onnistuu!

Moikka moi!



keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Samusta vähän kuvia+muuta

Moikka! Laittelen nytten kuvia tiistai päivältä, kun kävin ratsastamassa ja eatsastin siis Samulla.

Näyttääpäs sen korvat isoille!

Lähikuvaa;)

Ja vielä ilman satulaakin.
    Perjantaina yritän muistaa napsia tallillta kuvia ihan kunnon postauksen verran. Jos saan perjantaina kuvaajan niin ajattelin kuvata tallivideo postausta. 

Nyt on ollut ihanan aurinkoisia päiviä ja ei ole paljoa edes satanut mitään, mutta keskiviikkona oli aika viileää.

Ihanan aurinkoisesta tallipäivästä vielä loppu kuva:)


-Titta moikkamoi ja nähdään ensi postauksen parissa.

Lillillä kavaletteja





Joo siinä tollanen vasta muokattu video.

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Elikkäs....

... Ajattelin alkaa tehdä tänne blogiin ns oika päivityksiä. Eli tähän tyyliin: Moikka tänään oli kiva päivä ja olin tallilla. Tsekkasin listan ja sain tietää ette menen Hellulla ja näin. Eli suunnilleen tolleen.


Miusta se olis mun kannalta helpompaa ja tulis varmasti enemmän päivittelyä.

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Viime aikaisia kuvia!


Juu eli nyt kännykkä kuvia vuorossa.
Oli pakko ottaa toi ig kuva, ja tietty samalla mainostaa instaani eli @kht_ForestPath

Jälleen kerran Hellus, mutta enemmän omana itsenään.

Hevosilla jatketaan, eli Lillin kuvailuja.

#tyylillätaiilman  ei muuta sanottavaa

Läksyjä, itse asiassa on kyseessä tiistai 7.4(?) päivän läksyt.

Kenttä on jo sulanu kokonaa:)

Titta tuunari
Täytyyhän sitä tallillekin ehtiä.
TUITUI😘😘😘😘aaws joo oon iha sekasi ton takii.


Ei lisättävää.


Mut moikka moi


maanantai 30. maaliskuuta 2015

Rakkauteni

Moi! Elikkä joku oli kysynyt että millon minulta tulee postausta :). No tässähän sitä! Pahoittelen jo nyt kirjotusvirheistä joita tulee aivan varmasti tässä kännykällä kirjoitellessa.  Elikkä kerron uudesta rakkauden kohteestani nimeltään Juissi.

Oon siis niin rakastunu Juissiin ^^.
Toi on mun mielestä kaikkein paras maku!!
Sit vielä kerron yhestä asiasta jota ootan niin innolla! Nimityäin pääsen liikuttaa yhtä jättiläis hepoa :3! Se on vissii 180cm ja mua vähä pelottaa miten mä sille pärjään! Sen kutsumanimi on siis Rellu. Sen oikeaa nimeä en muista enkä mainetsekkaan sitä varmaan tässä blogissa :)! Rellu on siis tosi kiltti jättiläinen ja mua tarvittas ridaa sillä vaa niiku suunnillee kerran viikossa se läpi (siis käynti, ravi ja laukka). Eka meinasin vaa totutrlla siihen ja ottaa pysähtymisiä ja liikkelle lähtöjä ja sitte siitä ku luottamus kasvaa nii vois ottaa jotai vähä haastavampaakin! Oon siis tosi innoissani  tästä!! Ei mulla muuta :) Toivon et tykkäsitte saada vähä miultaki postausta välillä :D!

-Iida❤️

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Perjantain ratsastus

 
Moi
 
 
Eli tänään kerron eilisen ratsastuksista. Ja aloitetaan. Torstaina IIDA kävi tallilla ja laitto listasta kuvan. Ja lista näytti silloin tältä:
 
Iida- Cassu
 
Nimetön henkilö- Hanno
 
Nimetön henkilö- Lady
 
Minä- Samu
 
Taru- Touho
 
Nimetön henkilä- Aspi
 
Nimetön henkilö- Zorro
(siksi nimettömiä, koska en tiedä saisinko sanoa heidän nimiään täällä)
 
 
Ja no eilen kun astuin listan eteen huomasin ''isoja'' muutoksia listassa ja tajusin, että on puomitunti ja menen Zorrolla. No eihän siinä muu auttanut kuin ruveta hoitamaan ponia kuntoon jos tunnille meinasin keretä. Iidan avustuksella sitten harjasin Zorron. Joka onnistuu aina sotkemaan itsensä, vaikka oli loimikin päällä.
 
 
 
Sitten olikin aika lähteä kohti maneesia. Oli kyllä suhteellisen vaikeaa päästä selkään ihan maasta käsin. Ja siinä sitten alku käynnit, niiden jälkeen aloimme ravailemaan ja samalla laskimme askelia joka oli tunnin ''aihe''.
 
Ravien jälkeen tulimme sitten niitä puomeja. Laskimme askeleet vikalta väliltä. Niiden jälkeen sitä oli tarkoitus tulla laukassa, mutta ihan hyväksi ajattelin jatkaa ravissa, koska Zorro innostuu suht helposti. Mutta eihän se mitään auttanut, kun se näki muiden laukkaavan niin sitten se itsekkin halusi laukata. Sitten siitä ei lopulta tullut mitään ja päätin jättää suosiolla puomit pois. Se ei siis yhtään kuunnelut. No ihan loppu tunnista se jopa alkoi onnistua ravata rauhallisesti!
 
Ja no tämä nytten oli tässä.
 
 
Moimoi
- Titta
 
 
Ei nyt oikeen tähän hätään muuta ja parempaa kuvaa löytynyt.



 

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sairastelua

Mitä mä oon tehny viimeset 3päivää? No ollu kipeenä. Ja siinä pieni syy taas siihen että ei oo tullu postauksia. Ja nyt tässä vaiheessa ois varmaan hyvä sanoa, että kyllä leirejä,valmennuksia ja kisoja pn tulossa. Yippee! Ja niin oon siis kipee ja ei paljoa tee mieli kirjottaa, vaikka tekis mieli jos pääsis kepruilemaan ja kuvaileen. Ei muutakun lunien sulamista odotellessa:) 




- Titta

torstai 26. helmikuuta 2015

Hei taas


Eli juu on ollu "vähän" kiireitä ja ei oo kerenny tekee videoita eikä postauksii. Ja nyt mä oon back JEEEEE😂 Nyt mulla on uusi kännykkä haluisitteko siitä jotain videoo? Tai sit ku mulla on enemmä kuoria ni niiden esittelyä. Nyt tässä lauseessa en lupaa mitään vaan tämä on idea: eli jos kuvaisin EHKÄ huomenna my dayn jos jaksan/kerkeen,koska mullahan on hirveesti kiireitä näin hiihtolomalla. Mutta sekin loppuu kohta enää 1pv+vkl😭 Heihei

-Titta😘

Videoo







- Iida

maanantai 23. helmikuuta 2015

My new phone👋

Moikka! Täällä kirjottelee Iida👌 Sain tnä. Uuden puhelimen. Valkosen iPhone 5c:n. On kyllä tosi kiva👌😏 tähän käy vaan mun banda kuoret👎. Myyn varmaa noi muut, jotka käy iPhone 5/5s. Mut ei mulla muuta😚 Moidoo!!✋💖

maanantai 16. helmikuuta 2015

Moi
 
 
Mä ajattelin tehä nyt postausta piiiiiiitkästä aikaa. Ja oon nyt just tällä hetkellä, kun kirjotan tätä Iidan kanssa Skypessä. Nyt viikon päästä on hiihtoloma ja silloin tulee my day (ehkä). Ja ideoita tonne alas.
 
 
 
 




sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hesa :3

MOI<3


Mä kerron ny vähän tästä mun ja iskän helsingin matkasta :).Elimä menin mun serkkujen luo. Tultiin perille joskus 12 maissa:). Vähä ajan päästä mentin kauppaa ja oltiin vähä ulkona. Ostettiin kaupasta 1 Ben and Jerry's 2 mentos putkiloo ja 2 star buks (en osaa kirjottaa D:) sellasta kahvi tölkkiä :3 Sit mentii sisälle ja kuattii elokuvaa. Illal katottiin elokuaa (karvinen 2). Sitte aamulla kuvattii traileri huviksee :D ja syötii puuroo (taino Siiri söileipää). Sit me mentii ulos pulkkamäkeen ja otettii pikku Sinja mukaan :3. Kun me tultiin sieltä mejatkettii sitä trailerin kuvaamista. Kuvattiin myö yks toinenki. syötii ja tällein.Sit iskätuli hakemaan mutja me mentii mun tädille. Siel pelasin vähä yhtäpelii ja sit lähettii kotia kohti :))

- Iida

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Infoa

Moikka kaikille, lauantaina kävin kampaajalla ja tuli aika "lyhyet". Mutta nyttenkin sitä infoa. Me lähdetään  matkalle. Ja silloin ei tule postauksia paitsi Iidalta ja jos saan ajastetut postaukset toimimaan. Matkan jälkeen taas palaillaan normaaleihin postauksiin uusien juttujen kera. 
Perjantaina menin Hellulla. Ja se oli tosi kiva. Rauhallinen ja niin edelleen.