sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Peikolla

Viime tiistaina ratsastin Peikolla ja se meni aikas hyvin. Paitsi alkuun oli vähä jäykkyyttä ilmassa.

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Perjantai 1.5

Noin! Siinä muutama kuva. Perjantaina meni tunti tosi hyvin (omasta mielestä).
Aloitimme aivan normaalisti pitkin ohjin. Maneesissa oli kouluaidat niin oli hiukan pienempi tila. Aloitettiin tekemään LOIVAA väistöä. Ja no se oli vähän vaikea, koska oli vaikea saada se kestämään kauan pikkuponilla. Pikkuhiljaa aloitimme ravaamaan.
     Sitten teimme harjoitusravia-pysähdys-harjoitusravia harjoitusta ja se meni ihan ok. Seuraavana muut alkoi laukkaamaan paitsi minä, mutta tein aina niin että kun tulin takaisin uralle niin väistätit vähän ravissa.

Mulla on kuvia tunnista, niitä myöhemmin.
Moimoi!
-Titta


perjantai 1. toukokuuta 2015

I'm sorry!

Pahoillani olen kyllä juu tästä epä aktiivisuudesta... Mutta en halua tehdä lyhyitä ja tylsiä postauksia joista lukia tylsistyy eikä niissä ole minun mielestäni mitään järkeä tehdä 4 virkkeen postauksia :D. Mutta juu. Ajattelin nyt tehdä tällaisen monen päivän tapahtumat postaukset? XD. Juu eli alotetaan vaikka sillä, että menin maanantaina katsomaan kekkolan kisoja. Ekan luokan voitti Sera ja Eerika (oli siis koulukisat). Toista luokkaa en sillain kattonu ees kunnol muutaku Zorron suorituksen :'D. Eikä jääty kuuntelemaan tuloksia kun tuli tylsää ja mentiin sitten Titan ja Jennin kanssa talliin tekee jotai ja sit lähettiinki jo poiss. 



   Sitten.. Olin Titalla yötä (en muista oliko viimeviikonloppu?). Ratsasteltiin Bessalla ja Lillillä. Ja tehtiin vähän kaikenlaista muttei mitään kummosta. Sit seuraavana päivänä lähettiin (minä, Titta ja iskä) ikeaan! Kuopioon! Jee! Joo siis oli hirmusen kivaa ja tuli ostettuu kaikenlaista tarpeellista ja ehkä ei niin tarpellistakaa . Oli kyllä tosi kivaa matkoillakin :D. 
      Jaa nyt ei oo sitten tapahtunu mitään kummosta.. Tein Bessalle uudet suitset ja näi. Ny on sitte vappu ja ratsastus päivä ❤️ Tälläne postaus tälläkertaa. Moikkaa!


- Iida